Кошмар за Димитър Рачков: Отново арестуваха брат му с дрога!

Кошмар за Димитър Рачков: Отново арестуваха брат му с дрога!
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков вече отдавна е вдигнал ръце от родния си брат!

Братът на Димитър Рачков отново е спипан с дрога. Ченгетата намерили в дома му в бургаския квартал „Възраждане”, четири пакетчета със синтетична дрога.

Рачков

Братът на Рачков отново беше задържан с дрога

Тарашът е извършен на 16-ти април. Полицаите от бургаското полицейско управление правят изненадваща проверка на брата на звездата от „Капките” – Петър Рачков.

Не се знае дали проверката е извършена по сигнал от недоброжелатели или ченгетата са го следили преди това. Защото по-малкият брат на топ комика е стар познайник на ченгетата.

Петър Рачков обаче е задържан този път само за едно денонощие и е пуснат на свобода. Той се оправдал, че дрогата е на стройна мадама, която дошла в дома му и забравила пакетчетата амфитамин в джоба на якето си.

Затова сега полицаите издирват слабо момиче, което било на гости на Петър и си забравила нещата и якето. Защото братът на Димитър Рачков твърди, че не знаел какво има в джоба на якето й.

Ако дамата отрече, че дрогата е нейна, ще има очна справка. Но преди това тя трябва да бъде открита и идентифицирана.

Братът на водещият на „Господари на ефира” е стар познайник на полицията. Той бе заловен да шофира без книжка, за което бе глобен и изправен на съд. Той вече на два пъти се оказва в опасна близост до дрогата.

Димитър Рачков вече е вдигнал ръце от брат си. Той го е спасявал на няколко пъти от затвора, но вече вдигнал ръце от него и скандалните му постъпки.

Малко преди полицаите да нахлуят в дома на брат му той отъшъл там, за да го съветва да не се забърква в престъпни схеми и да не излага фамилията. Но вместо да се вразуми двамата братя се сбили, а Димитър Рачков получил сини под окото от ударите на по-малкия си брат.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар