Ти да видиш: Бившият съпруг на Гала отново стана милионер!

Ти да видиш: Бившият съпруг на Гала отново стана милионер!
5 (100%) 1 vote

Бившият мъж на Гала отново се замогна!

Гала заряза бившият си съпруг Константин Будев, след като фалира. Но сега бизнесменът отново се изправи на крака, като феникс и тъне в охолство.

Гала

Бившият мъж на Гала се замогна отново, провървя му

И живее в луксозна къща в полите на Витоша с третата си жена. Тузарската вила е ситуирана на 1000 квадрата. Разполага с огромен външен басейн, открита фитнес зала, кът за барбекю, красива градина и много стаи, модерно обзаведени.

В момента милионерът работел за най-големия туристически инвестиционен проект у нас- Санаторно-оздравителния комплекс „Камчия”. Косьо Будев управлява милиони евро на руснаците.

А Гала изплаща огромен жилищен кредит. Мъжът до нея Стефан не разполага с много средства. Той има доходи от производството на мед и от това, че е ководещ в предаването й „На кафе”.

Когато екс мъжа й фалира, той стана безинтересен за водещата и тя дори го обвини в психически тормоз. „Той успяваше да ми вмени чувство за вина, прекрасно го правеше и доскоро. Натякваше ми че му причинявам това, че ще нараня много хора, че детето не може да понесе раздялата ни”, жалвала се водещата.

Въпреки бизнес нюха си, бизнесмена на два пъти фалирал. Първият път било през 1994-5 година. Тогава голяма банка потънала и той потънал със 700 000 долара.

Загубил още 82 000 долара, както и стока за половин милион, която партньори му откраднали.

След това Будев започнал да работи с откривателя на нанодиамантите, които лекували рак, проф. Ставри Ставрев.

Дори се договорили с кабинета на Бойко Борисов да произвеждат лекарството. Но смяна на здравния министър развалил сделката. А фармацевтични фирми обявили професора за шарлатанин.

Будев направил и две предавания за Гала -„Топ модел Зодиак” и „Телевизионно казино”. Но промяна на ръководството на БНТ провалило и това бизнес начинание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар