Орхан Мурад бесен: Що само мрънкате?! Счупете им главите! (още подробности)

Орхан Мурад бесен: Що само мрънкате?! Счупете им главите! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Орхан Мурад вече искрено се ядосва на българския народ!

Певецът Орхан Мурад напоследък отново влезе в полезрението на медиите. За жалост обаче не с творчеството си, което продължава да развива. А със скандалите около щерка си Сузанита.

Орхан Мурад

Орхан Мурад изригна бесен срещу така нареченото гражданско общество

След като последния клип на малката разпали страстите в обществото и се намеси дори Закрила на детето, Орхан Мурад изригна. С това, че огромната част от народа не се вълнува от стойностните и качествени неща, а гледа сеир на простотията.

Обвини и че никой не си мърда пръста, за да живее по-добре в тази държава.

„Ами като не сме доволни, айде с кирки и лопати и прътове там на жълтите павета! Вижте оня ден – куцо кьораво и сакато беше там, за да си защити правата и за да се защити от социо-геноцида. а

А „нормалните“ – седите, чакате, търпите и само коментирате. Ами излезте бе! Счупете им главите! Изметете ги. На кого чакате. Или понеже имате още по някой лев джоба за бира цигарки и кьофтета – няма страшно.

Че седим, че зяпаме сеир и че коментираме. И всеки вика – а, то само аз липсвам там. Или пък : – имам си моя работа; – и кво като излезем на площада! Нещо зависи ли от нас!

Ами щеше да зависи – ако целия народ беше излязал. Ама не можем! Не можем като другите народи. като гърците и румънците например“, разпали се Орхан Мурад в профила си в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар