Шок: Зрители скочиха срещу победата на Маргарита Хранова в „Капките“! (още подробности)

Шок: Зрители скочиха срещу победата на Маргарита Хранова в „Капките“! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Зрители на „Като две капки вода“ протестират срещу победата на Маргарита Хранова!

Голямата Маргарита Хранова за първи път отнесе победата на седмицата в шоуто „Като две капки вода“. При това за влизането в образа на младата тийн сензация Гери-Никол и изпълнението на хита „Ела и си вземи“.

Маргарита Хранова

Маргарита Хранова спечели лайфа, но понесе гнева на много от зрителите

Марги Хранова получи най-високите си точки до момента от журито. Но реално на върха я изстреля вотът на зрителите в края на предаването. Както съобщиха Зуека и Рачков, за Маргарита Хранова публиката беше дала най-високите 10 точки.

Моментално обаче мрежата закипя, а страницата на „Капките“ се напълни с гневни коментари на зрители. Според които този формат вече е тотално нагласен и нереален. Толерирали се едни, за сметка на други.

„Тази победа е неадекватна. Наистина. Харесвам Марги. Респект , че изпълни това никво парче без предразсъдъци. Но победата е тооолкова не на място и изкуствена“.

„Добра певица е, но тук май просто се опитаха да и направят четки.Няма как с този бълвоч да блесне с глас“.

„Не съм против Маргарита Хранова, може би само днес не пееше като себе си,но какво става с предаването и неадекватното жури…нямам думи. Боби, Иван и Славин се представят изключително в образи… За Коце Боце не ми се коментира даже…“.

„Беше ужасна.. на едни участват казват, че са изтеглили късата клечка, а други се толерират за същото… Имитацията беше 0, доста несправедливо, както и висок резултат на Славин“.

„С всяко едно превъплъщение в образ Иван се справя страхотно. Просто няма слаба вечер, но като че ли не е оценен“ – това са само малка част от коментарите на потребителите в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар