Трогателно: Вижте какво пожела Стоянка Мутафова на Лили Иванова

Трогателно: Вижте какво пожела Стоянка Мутафова на Лили Иванова
5 (100%) 1 vote

Стоянка Мутафова поздрави Лили Иванова за рождения й ден

Стоянка Мутафова не пропусна възможността да поздрави лично Лили Иванова за рождения й ден. Актрисата, както и куп други известни личности, институции и фенове на певицата, я поздравиха по повод личния й празник.

Възрастната актриса пожела на примата много здраве, успехи и щастие. Мутафова, която скоро ще стане столетник, но все още не се отказва от изявите си, пожела на певицата да я надмине и да остане на сцената повече от нея.

Мадам Стихийно бедствие пожела на Лили Иванова да не се отказва и да остане все така лъчезарна.

Приятелството им датира от 5о години. Преди двете дори са се изявявали заедно на сцената. В миналото това се е случвало по времето на Концертна дирекция.

Възрастната актриса обожава Лили Иванова. Тя споделя за нея, че е била тихо и скромно дете. Но всички били възхитени от невероятния й глас, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Обичаната актриса коментира с усмивка на лице възрастта на Лили Иванова, заявявайки че няма никакво значение на колко години е човек.

Лили Иванова също често се шегува по въпроса за възрастта й. Примата коментира с усмивка, че на всеки рожден ден й приписват поне по пет години отгоре и както върви много скоро ще стане на 100 години.

Бившият й съпруг Янчо Таков сподели преди време, че паспортните й данни са били коригирани и по документи певицата е по-млада с две години. Това се случило преди във фестивала Виня дел Мар, тъй като на него се допускали единствено участници до 30 години. А тогава Лили Иванова вече била над тази възрастова граница.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар