Димитър Рачков пребит от брат си

Гласувайте за статията

Рачков крие синините с голямо количество грим

Рачков крие синините по лицето си с дебел слой грим

„Аз брат нямам!“ – с тези думи Димитър Рачков коментира пред колеги и познати поредния арест на кръвния си родственик – наркотрафикантът Петър Рачков. Рецидивистът, чийто батко е водещият на „Като две капки вода“, бе закопчан преди дни в апартамента си в бургаския квартал „Възраждане“ за притежание на синтетична дрога – разкрива в. „Уикенд“. Ченгетата нахлуха в дома му по предварително подаден сигнал и откриха наркотика в женско яке – отбелязва изданието.

Димитър Рачков е бесен на брат си не само заради новата му издънка, но и заради стълкновението си с него в средата на април. Митко научил от свои източници, че Петър пак се е замесил в престъпни схеми и отишъл в Бургас да го вразумява, да го моли да престане да петни фамилията. Вместо да се покае обаче, пияният и дрогиран Петър се изсмял и му казал да не му се меси в живота.

Разговорът на двамата братя прераснал в лют скандал, който завършил с размяна на яки братски крошета. При физическия сблъсък повече пострадал Димитър Рачков, който получил синина и оток под лявото око. На патакламата присъствала и майката на братята, която се чудела как да ги усмирява. Изплашени от крясъците и шумотевицата съседи пък извикали полиция.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар