Семейство Обама се самопоканиха в дома на Уилям и Кейт: Виж какво написа Мишел!

Семейство Обама се самопоканиха в дома на Уилям и Кейт: Виж какво написа Мишел!
5 (100%) 1 vote

Семейство Обама нямат търпение да видят бебето на Уилям и Кейт!

Семейство Мишел и Барак Обама са едни от първите, които са поздравили Уилям и Кейт с радостното събитие. Бившият президент на САЩ и бившата първа дама изразиха радостта си от раждането на третото им дете.

Уилям и Кейт

Мишел Обама се самопокани на парти за бебето на Уилям и Кейт

Синът на херцога и херцогинята на Кеймбридж се роди на 23-ти април. Само два дни след рождения ден на кралица Елизабет Втора, която навърши 92 години.

Кейт Мидълтън роди третото си дете отново в болница Сейнт Мери. Там тя даде живот преди това на братчето и на сестричката на новородения принц. Бебето все още няма име, а букмейкърите наддават какво ще бъде то.

„Барак и аз с вълнение приветстваме херцога и херцогинята на Кеймбридж за най-новото попълнение в семейството. Надяваме се скоро да го видим на пижамено парти в двореца Кенсингтън. За случая ще си облека пеньоара“, написа в Twitter Мишел Обама.

Семейство Обама вече се е виждало с принц Уилям и принцеса Кейт. Те посетиха кралската двойка през април на 2016 година.

По време на частната вечеря в двореца Кенсингтън Барак Обама и съпругата му имаха възможност да се запознаят и с принц Джордж. Бившият президент останал очарован от първородният син на принц Уилям.

Принц Джордж и принцеса Шарлот се държаха като истински кралски особи при посещението си в болница Сейт Мери, за да видят новороденото си братче. Облечените в тон принц и принцеса придружиха татко си в болницата, където лагеруваха хиляди почитатели на кралското семейство.

Особено очарователна бе малката Шарлот, която не спираше да маха на събралото се множество. Докато брат й, принц Джордж бе доста по-сдържан, както подобава на кралски наследник.

След това щастливите родители позираха пред медии и поклонници, преди да напуснат болницата и да се приберат у дома с най-новото попълнение в родата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар