Христо Сираков се наблъска с ботокс: Не си харесвал бръчките!

Христо Сираков се наблъска с ботокс: Не си харесвал бръчките!
5 (100%) 1 vote

Христо Сираков се оказа по-суетен и от някои жени!

Христо Сираков също не устоя на модата. Бизнесменът, който с лекота се хвърля в ръцете на плеймейтки и моделки също иска да изглежда млад.

Христо Сираков

Христо Сираков се опитва да младее за гаджетата си

Ицо Стоте манекенки, както е по-известен богаташа, също страда, че годинките отлитат ибръчките по лицето му все повече си личат.

Възрастта вероятно мъчи плейбоя, който винаги иска да изглежда като тийнейджър. Заради което бизнесмена посещавал елитна клиника за естетична хирургия.

И не само я е посетил, но вероятно дори е легнал под ножа, за да му извършат естетичната манипулация.

Това ясно се забелязало на една от последните светски изяви. Там Христо Сираков се е появил значително подмладен и видимо без бръчки по лицето си на светско парти.

Кожата по лицето и врата на предприемача било доста опъната и млада, което говори, че са му инжектирали ботокс.

Това не е първата манипулация, която изтърпява Христо Сираков. Преди време богаташът се зарече, че ще се подложи на липосукция. Само че го достраша и така не легна под ножа.

На този етап той се е престрашил само да го боцкат по лицето, което е изтърпял стоически.

Ицо Стоте манекенки има два брака зад гърба си. От първата си съпруга той има пораснала дъщеря. Втората е манекенката Ирен Онтева, която го дари със сина им Кристиян.

Въпреки че също се залисва с богати любовници, застаряващата манекенка не спира да досажда на бизнесмена, когато двамата се засекат по светски събития или се срещат заради сина им.

Но Ицо Стоте манекенки винаги е признавал, че първата и единствена голяма любов в живота му е именно първата му съпруга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар