Скандал: Майката на Ники Илиев не иска да чува за новата му! (Даяна Ханджиева в шок)

Скандал: Майката на Ники Илиев не иска да чува за новата му! (Даяна Ханджиева в шок)
5 (100%) 1 vote

Майката на Ники Илиев не харесва новата му приятелка Даяна Ханджиева!

Режисьорът Ники Илиев се намира между чука и наковалнята. След като се раздели с жена си Саня Борисова и тя се изнесе от дома им, той заживя там с младата и красива Даяна Ханджиева.

Ники Илиев

Мирослава Кадурина не иска и да вижда новата му изгора Даяна, настоява той да се върне при Саня Борисова

Актрисата от сериала „Скъпи наследници“ успя да спечели сърцето на Ники Илиев, който от години вече имаше проблеми в брака си. Липсата на разбирателство и най-вече липсата на дете го отдалечи от Саня Борисова.

Оказа се обаче, че и сега, когато всеки пое по пътя си, проблемите не спират. Защото не Саня, а майката на Ники – доктор Мирослава Кадурина е твърдо против връзката му с Даяна.

Известната дерматоложка не искала и да чува за Ханджиева. Като била убедена, че тя се интересува от сина й само заради парите и възможностите му. И дори заплашила Ники Илиев, че ако не се раздели с нея, няма да финансира повече проектите му.

Кадурина настояла той да се събере отново със Саня Борисова, въпреки че по време на брака им не одобряваше и самата нея. „След като е претеглила везните обаче, явно е избрала по-малкото зло за сина си“, коментират близки до режисьора източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар