Бомба в съда отмени дело срещу Албена Вулева! (виж как водещата нахрани „провинциалната бабка“)

Гласувайте за статията

Албена Вулева хвали Аллах за помощта да се отърве от съда!

Устатата Албена Вулева се похвали в мрежата с отложено дело за клевета и обиди срещу… някаква провинциална бабка, както сама я нарече. Така и не уточни в поста си за кого точно става дума. Но очевидно отсрещната страна е известна в елитните среди у нас.

Албена Вулева

Албена Вулева не спира да благодари на Аллах за проваленото дело в съда

Ето как се зарадва Албена Вулева, че един сигнал за бомба в съда я спасил от брътвежите и глупостите, които трябвало да изтърпи при други обстоятелства.

„Нямах никакво желание днес да се разправям с каруцарските псувни и тираджийски вулгаризми на разни тетки, лелки и прочии застарели индивиди ! И! Аллаh ме обича!

Някой сложил бомба в съда! (не бях аз, моля да не бъда дискриминирана, поради религията си! хъ хъ) Та съдебното следствие на тема кой и защо е псувал махленската и просташката в ефир за мое щастие не се проведе днес.

А цял ден имах чувството, че досадното дело няма да се състои! Е, не съм ли любимката на Аллаh, на която той винаги ниспосиля своите знаци и милост!

Не ми се занимаваше със селските прояви на тая бабка. Въобще даже мисля, че е достойна единствено да бъде подминавана, като затворена будка за наливна ракия. Ама майка ми и завела дело. И сега трябва да снизхождам до псувните и вулгарния нрав на някаква си провинциална баба“, заключи бившата водеща на „Сигнално жълто“ Албена Вулева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар