Даниел Митов безделничи по кафенетата (Бившият министър в ужас от делото срещу него)

Гласувайте за статията

Даниел Митов лентяйства след провала си като министър, бори с безделие стрес от спецсъда

Даниел Митов, който претърпя провал като министър е загубил всякаква надежда за шеметна кариера. По цял ден обикаля столичните кафенета и не пипва нищо.

Малко преди обяд тъй нареченият „ястреб” ала Плевнелиев излиза от дома си и пие кафе. После се среща с някой от постоянно топящите му се съмишленици и пак се прибира вкъщи.

Снимка Ретро

Ексзаместник председателят на ДСБ, който бе натирен от партията на Командира няма с какво да запълва многото си свободно време. Но и не ще да чуе за някаква обществена дейност след като на делото срещу него на спецсъда бе даден ход, предават от електрнното издание retro.bg.

Митов и зам.министърът му Ангеличин ще отговарят за престъпление извършено по време на служба. Плащали са пари неправомерно на фирма за служебни командировки – билети за самолет, нощувки и най-различни застраховки. Христо Ангеличин е с обвинени за безстопанственост.

Министерството на вътрешните работи било ощетено с почти половин милион по времето на Митов. Като той е пренебрегнал служебните си задължения и с действията си е облаготетелствал търговското дружество.

Заместникът му Ангеличин не упражнявал достатъчен контрол върху подчинените му от дирекция „„Управление на собствеността и материално-техническо осигуряване” към Министерството на Външните работи. От бездействието му  са настъпили  щети в размер на 494 458,03 лв. Сумата била незаконно платена поради неспазване на ценовото предложение от страна на търговското дружество, разкриват от прокуратурата.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар