Златка Райкова не спира да нагъва: Плющи като невидяла от сандвичите на гаджето си!

Златка Райкова не спира да нагъва: Плющи като невидяла от сандвичите на гаджето си!
5 (100%) 1 vote

Златка Райкова май ще развали фигурата си, не спира да нагъва!

Златка Райкова не се притеснява за фигурата си, а нагъва сандвичи на корем. Русата Златка не се притеснява за килограмите си и не спазва никакви диети.

Златка Райкова

Златка Райкова прекалява със сандвичите

Въпреки разпространените слухове, че има проблеми със стомаха, тя не се притеснява от нищо и нагъва сандвичи на корем. Покрай натовареното си ежедневие плеймейтката не спазва никакви хранителни режими.

След тежките репетиции за култовото шоу „Като две капки вода”, Русата Златка предпочита да хапне нещо набързо и на крак. Тя била толкова изтощена и гладна след репетициите, че чак й причернявало от глад.

Само преди няколко дни годеника й Георги Валентинов отвори заведение за бързо хранене в Студентски град. ММА боецът стартира с този нов бизнес и за това Злати вече има къде да се храни на корем, без да плаща.

Всяка вечер, след като приключи с репетициите в „Капките”, Русата Златка отскачала до заведението на любимия си.

Златка Райкова не спира да си пуска и снимки в социалната мрежа. Тя се снима как се храни обилно и без да се притеснява след тежкия си ден.

„Отново вечерях на най-доброто място”, пише Златка в Инстаграм, което свидетелства, че тя често се отбива с новото заведение на Георги.

Феновете не спират да бъзикат моделката. Те се опасяват, че ако тяхната любимка продължава да си хапва така сладко каквото й попадне и да прескача фитнеса, скоро може да не се радва на такава перфектна фигура.

Русото изкушение обаче не се впечатлява от коментарите в мрежата и не спира да хвали заведението на приятеля си. Други потребители на мрежата пък хвалят Георги Валентинов и пожелават попътен вятър на новото му начинание.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар