Ето ги: Това са родните звезди, които смениха зъбите си от суета!

Гласувайте за статията

Ето ги звездите, които си сложиха изкуствени зъби за сияйна усмивка!

В последно време родните ВИП-ове луднаха по красивата усмивка. Много е модерно зъбите да са ослепително бели и съответно изкуствени. Заради което все повече звезди инвестират в тази ултра скъпа и често болезнена процедура.

зъби

Ето ги най-известните личности с изкуствени зъби у нас

Камелия е една от последните ВИП-персони, която си направи красива усмивка. „Огън момичето” се сдоби с фасети, които струват колкото един автомобил, купен на старо. С тях тя се уредила в Полша, като цялата процедура й отнела четири дни.

Преслава е дала 66 000 лева на роден стоматолог, за да постави на зъбите й циркониеви коронки. Това според познавачи е последния писък на модата в тази сфера.

Колежката й Галена също смени зъбите си. Половинката на Галин Вафлата ги е избелила повече от необходимото и те стоят малко неестествено. За операцията е броила 55 хиляди лева. Като предните зъби е подменила изцяло с фасети. Манипулацията е направена в турска клиника.

Емилия също може да се похвали с изкуствени зъби. Бившата на Коко Динев е броила тридесет хилядарки за циркониеви импланти. Те са по-евтини от изкуствените зъби, но се подменят периодично.

Чалга динозавърът Луна се е обзавела с американски импланти. Блондинката се решава на болезнената операция още през 2001 година, защото имала сериозни проблеми. При нея се вадят старите зъби и на тяхно място се поставят нови. Операцията й коствала 15 000 лири.

Катето Евро също има нова усмивка. Актрисата си е направила интервенцията преди няколко години. На операцията се подложила заради важен филмов проект, в който участвала.

Суетата не подминава и звездата на „Стъклен дом” Калин Врачански. Актьорът също блести с чисто нови фасети в устата си.

И поп фолк дивата Алисия си има изкуствени зъби. Бившата на Ники Михайлов е почитател на всякакъв род интервенции, стига да са в полза на красотата й.

Водещата Ани Цолова се фука с перлена усмивка. Идеята й дал тогавашния й екранен партньор Виктор Калев. Той също може да се похвали с изкуствени зъби. Той обаче има само два изкуствени зъби, останалите са оформени и избелени професионално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар