Синоптичката Нора Шопова втрещи мрежата с цици от авокадо!

Нора Шопова не спира да се прави на интересна в мрежата
0

Нора Шопова не престава да удивлява зрителите с хрумванията си!

Нора Шопова отново провокира феновете си. Синоптичката на Нова телевизия си закачи два плода авокадо, вместо да напълни със силикон гърдите си.

Нора Шопова
Нора Шопова не спира да се прави на интересна в мрежата

Чаровната синоптичка има странни хрумвания. Преди дни тя отново провокира зрителите на медията. Тя застана до картата, като се беше издокарала с тениска. На нея имаше два екзотични плода, които бяха над гърдите на чаровницата.

Блондинката се похвали, че харесва натурални плодове и наистина го доказа с постъпката си.Според зевзеци закачката й е заради колежката й Никол Станкулова. Колежката й от дълго време е набеждавана, че си е сложила доста кубици в деколтето.

Това твърдение обаче нито е отречено, нито е отхвърлено категорично от красивата синоптичка. Според клюката тя наистина е лягала под ножа, но заради критичните си родители пазила в тайна тези интервенции.

„Ако се направя нещо по себе си, моите родители ще са първите, които ще разберат”, защитава се Никол Станкулова.

Станкулова не изключва възможността след години да се възползва от пластичната хирургия. Според нея няма нищо лошо в това да използваш съвременните методи за разкрасяване, за да се чувстваш добре със себе си.

Колкото до Нора Шопова, то синоптичката явно се опитва да се сдобие бързо с високия рейтинг на двете си колежки – Николчето и Гери Малкоданска. И затова не спира да изненадва потребителите в мрежата с хрумванията си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.