Наталия Кобилкина изтрещя: Когато мъжът ви се върне пиян, посрещни го като божество! (думите й втрещиха мрежата)

Наталия Кобилкина изтрещя: Когато мъжът ви се върне пиян, посрещни го като божество! (думите й втрещиха мрежата)
5 (100%) 1 vote

Наталия Кобилкина тотално изперка, убедени са жените в мрежата!

Сексоложката Наталия Кобилкина яко изперка. Поне в това са убедени болшинството потребителки в мрежата, прочели един от последните й постове. Съвет към дамите – как трябвало да се държат с мъжа си алкохолик.

Наталия Кобилкина

Руската сексоложка Наталия Кобилкина съветва ако мъжът ви е алкохолик, да го посрещате с благодарност и да го гледате като божество – ти да видиш!

Вижте и вие съвета й и сами преценете дали бихте го спазили, или не. Със сигурност обаче първоначалната ви реакция едва ли ще е по-различна от масовата. А именно – потрес!

„Една жена имаше мъжът алкохолик и жената отива при учителя и ми казва: не мога повече! Толкова ми писна да търпя този алкохолик!

И учителят и казва: когато твоя мъж ще се връща вечерта пиян, погледни на него все едно той Архангел Михаил и лично дошъл в твоята къща.

Мъжът се прибира вкъщи и жена го поглежда с любов и възхищение и казва: Благодаря, че избра да дойдеш при мен! Благодаря, че ми избра! Ти си истинско чудо. И много те обичам и те почитам и се моля на теб.

Мъжът реши, че пил прекалено много и има халюцинации и че трябва да намали малко.

На другия ден история се повтори. След месец той спря да пие и станал най-прекрасния мъж на света. Обичта променя всичко.

Липсата на любов води до проблеми, алкохол, изневери.
Любовта води до любов, радост, изобилие, щастие, красота“, изцепи се Наталия Кобилкина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар