Прецакали Михаела Маринова за Евровизия заради Жана Бергендорф (Всичко за скандала)

Прецакали Михаела Маринова за Евровизия заради Жана Бергендорф (Всичко за скандала)
5 (100%) 1 vote

Михаела Маринова е трябвало да представи България на финала на Евровизия тази година

Михаела Маринова е била прецакана за Евровизия заради Жана Бергендорф

Прецакали Михаела Маринова за Евровизия заради Жана Бергендорф. До последно младата изпълнителка и продуцентката й Саня Армутлиева били убедени, че именно тяхното парче ще представи България на финала на музикалния конкурс тази година в Лисабон. Саня много държала отново да прати свой изпълнител на сцената след успеха на Кристиян Костов миналата година.

Затова подала документи за участие на талантливата Михаела Маринова. Връзките наклонили именно към младата амбиция и всички от БНТ били убедени, че именно Михаела отива в Лисабон да представи България на „Евровизия“ 2018. Внезапното обявяване на новосформиралата се група „Equinox” и тяхното парче „Bones” дойде като гръм от ясно небе за Маринова и Саня, писа „Шоу“.

Михаела МариноваДвете дами кандидатствали с хубаво парче, а организаторите гарантирали успеха им. В прав текст им е обещано, че те ще се явят на конкурса и до последно Михаела и Армутлиева се готвели за голямата сцена в Лисабон. Тази година обаче чуждестранно жури избира песента и то се спря на четиримата младежи и Жана Бергендорф. При което Маринова рухнала.

Саня е била бясна на ръководството на БТВ и нежеланието им да са си взаимнополезни. Още повече се ядосала, че в състава на групата е неин бивш кадър – Жана. Миналата година заради изцепките на Бергендорф Армутлиева й прекрати договора и оттогава успешно бута напред Михаела. Уреди я да участва в „Като две капки вода“, откъдето младата изпълнителка си тръгна с първото място и голямата награда – лек автомобил, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар