Цветан Цветанов празнува сребърна сватба (Вижте усмивки от старите ленти)

Гласувайте за статията

Цветан Цветанов отбеляза 25 години щастлив брак, председателя на ПГ на ГЕРБ благодари на Деси за любовта

Цветан Цветанов и неговата бллаговерна половинка празнуват днес сребърната си сватба. Вторият човек в ГЕРБ отбеляза събитието в социалната мрежа. Политикът написа в личния си профил прочувствено послание до Десислава.

Цветанов пише, че на днешния ден преди 25 години е сключил брак с Деси. Той признава, че да делиш едно легло с един човек четвърт век е нещо много значимо. Затова благодари на съпругата си за голямата любов, която му е дала както и за грижите, търпението и уважението.

Председателят на парламентарната група на управляващата партия сподели, че с Деси са имали много незабравими мигове. Той казва, че днес се обичат повече от всякога. А най-големия подарък, който са получили през целия си брачен живот това са трите им прекрасни дъщери. Гергана, Василена и София олицетворяват щастливите им брачни отношения.

Цветан Цветанов показа много снимки от личния си живот. На тях можем да го видим както в деня на сватбата му като съвсем млад. Така и с наследничките си. На кадрите са запечатани едни от най-щастливите мигове на семейството, предават от електронното новинарско издание 24chasa.bg.

Вижте снимките от личния архив на политикът в нашата галерия!

Снимки:От личния архив на Цветанов публикувани в 24chasa.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар