Дженифър Анистън заприлича на лелка след развода

Гласувайте за статията

Дженифър Анистън се запусна след развода, прилича на лелка

Дженифър Анистън заприлича на лелка. Актрисата така се е запуснала след развода, че е направо неузнаваема.

Нейни приятели и колеги с ужас споделят, че звездата от „Приятели“ е изпаднала в сериозна депресия. Поради което полага и все по-малко усилия за външния си вид.

„Тя просто спря да обръща чак такова внимание на външния си вид. Не изглежда като себе си“, коментират нейни приятели.

Други са на мнение, че звездата просто се е чувствала достатъчно удобно, за да не изглежда като кинозвезда всеки ден.

Всъщност небрежното облекло на Анистън бе по повод първия рожден ден на сина на водещия Джими Кимел. Актрисата сама сподели, че той е бил човекът, заради когото си е позволила да излезе в този вид. Двамата поддържат близко приятелство от години. И холивудската звезда не пропусна партито на детето, което преживя наистина жестоки изпитания през последната година, тъй като се роди с отворено сърце.

Любопитна подробност е, че уж приятелски разведения съпруг на актрисата — Джъстин Теру също е бил сред гостите на събитието. Актьорът обаче напуснал и се изнесъл от къщата, малко преди бившата му да се появи.

По всичко изглежда, че противно на приятелските декларации, които публично си разменят, в действителност двамата далеч не питаят толкова топли чувства един към друг.

За това свидетелства и фактът, че правят всичко, за да се избегнат. Това не е първият случай, в който Дженифър и Джъстин се разминават умишлено. Преди няколко седмици, по време на филмова премиера, двамата съпрузи пак така се разминали. Докато Дженифър позирала на червения килим, Джъстин чакал на паркинга.

Дженифър Анистън заприлича на лелка

Дженифър Анистън заприлича на лелка сн. Facebook

По време на цялото парти организаторите ги държали в различни ъгли на залата, за да не се засекат. Накрая актьорът се изнесъл първи, докато актрисата останала да се забавлява до зори. Явно на бившите им общи приятели също не им е лесно.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар