Скъса джоба: Албена Вулева иска кредит от 5 бона, не й го дадоха!

Скъса джоба: Албена Вулева иска кредит от 5 бона, не й го дадоха!
5 (100%) 1 vote

Албена Вулева искаше да вземе кредит от 5 000 лева, но удари на камък!

Албена Вулава яко е скъсала джоба. Бившата водища на „Сигнално жълто” от години я няма на ефир. Никой не предлагал работа на устатата водеща от медиите. Наскоро бившата телевизионерка била засечена от папараци да кандидатства за минимален заемв размер от 5000 лева от банка.

Албена Вулева

Албена Вулева не успя да вземе дори кредит от 5000 лева

В клон на столична институция та поискала да вземе кредит, при възможно най-ниска месечна вноска. Служителката й направила разчет, според който тя трябвало да плаща по 71 лева на месец и да изплати борча си за 84 месеца. Но дори и този вариант не устройвал въобще Албена Вулева.

Оказало се, че блондинката се осигурявала на минимална сума в малка частна фирма. Освен това изплащала мобилен телефон и нямала никаква собсктвеност на свое име.

Заради което банковата служителка й заявила, че няма как да й предложи по-изгодни условия. И й дала съвет да си опита късмета в друга банкова институция.

В последно време Албена Вулева използва хонорара на майка си Людмила Захажаева, за да живее и да се издържа. Припомняме, че рускинята бе една от участничките си в Биг Брадър, а хонорара й бил в размер на 15 000 лева.

След като получили парите от шоуто, двете с майка й почти веднага усвоили половината сума. Тази част от парите отишли да си погасяват борчовете към топлофикация и НАП.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар