Жив е: Иван Ласкин „възкръсна“ след месец в забвение! (потребители се чудеха какво се случва с него)

Гласувайте за статията

Иван Ласкин отново се върна в света на социалната мрежа!

Устатият Иван Ласкин предизвика аритмия у много свои фенове и последователи в мрежата. Причината е, че повече от месец той не се беше вясвал в нея. Нещо наистина нетипично за него.

Иван Ласкин

Устатият Иван Ласкин беше потънал вдън земя за повече от месец

Ни вест, ни кост! Иван Ласкин сякаш потъна вдън земя от 29 март и никой не знаеше нищо за него. Дори половинката му Алекс Сърчаджиева не загатваше дали любимият й е добре, шава ли, къде е…

Е, почитателите на Ласкин могат да бъдат спокойни – черен гологан не се губи. Той се завърна в социалната мрежата толкова внезапно, колкото и изчезна от нея. А поводът за това завръщане е драмата с ранената на стадиона полицайка. Ето какво написа Ласкин.

„Отдавна не съм писал тук! Сега пак се ядосах! Без капчица популизъм, без никакво желание да предизвикам “мнение”, но аз се вбесих от окървавената глава на това момиче. Което носи Герба на Републиката на униформата си!

Едва ли “ултраса” е искал да я уцели! Но се питам: къде са ни целите? В главата на този окървавен служител? Господа “генерали”, войната се печели от редници! Запомнете Стайнбек! Гневът на мравките или Зимата на нашето недоволство!

Искрено пожелавам бързото оздравяване на дамата с Герб-а на ръкава! Уважение и поклон за всички, които работят за спокойствието ни. Иван Ласкин, картечар под: 18 940, град Сандански!“, написа Иван Ласкин.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар