Михаил Билалов аут от „Стани богат“ заради гафове

Михаил Билалов аут от „Стани богат“ заради гафове
1 (20%) 1 vote

Михаил Билалов не успя да спечели зрителите

Михаил Билалов прави гаф след гаф като водещ на „Стани богат“

Михаил Билалов аут от „Стани богат“ заради гафове. Актьорът не успя да спечели сърцата на зрителите като водещ на шоуто. И те все по-активно искат свалянето му от екран.

Билалов допуска куп грешки в предаването, излага се с неточна информация и прави гаф след гаф. Заради това, от три седмици в социалните мрежи се формират групи за неговото изгонване от предаването.

Една от тях дори вече е набрала над 600 последователи и продължава да набира популярност. А в нея са извадени всичките му гафове и изцепки.

Един от култовите гафове на екранния Джаро е въпрос за победата на Григор Димитров на АТП. След много затруднения участничката успя да отговори срещу Давид Ферер, след което Билалов тръгва да прави разяснения.

Михаил Билалов„Григор печели първия си турнир от сериите АТП в Стокхолм през декември 2013 година”.

Годината е вярна, но само до там. Тенис състезанията приключват в средата на ноември, а Димитров спечели титлата си през месец октомври.

Но Билалов явно не знае това и говори каквото си иска.

Освен това водещият доста успешно обърква участниците в състезанието, вместо да им помогне. По същия начин той ги подведе за правилното изписване на елемента хром—CH, докато правилното е Cr.

Актьорът е скован на стола и очевидно не се чувства комфортно в тази си роля. Преди дни друг участник ползва жокера „Обади се на приятел”, а зрителят го поздравя със „Здравей Джаро”.

Билалов видимо се смути, а след това отговори, че Джаро е умрял.

Заради многобройните му издънки групата „Да изгоним Михаил Билалов от „Стани богат” вече набира огромна популярност. „Много се излага. Освен това помага на участниците. Щом тръгнат в грешна посока, веднага ги подтиква да използват жокери. Срам е за предаването”, гласят част от коментарите, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар