От Нова тв проговориха за оттеглянето на Гала

От Нова тв проговориха за оттеглянето на Гала
5 (100%) 1 vote

Вижте какво казаха от Нова тв за свалянето на Гала от ефир

От няколко дни в медийното пространство се носят усилени слухове за свалянето на Гала от ефир. Според мълвата, блондинката излиза в пенсия.

Клюките гласят, че тв водещата ще бъде свалена от ефир, тъй като вече се е изчерпала и е омръзнала на зрителите. Договорът й с Нова тв няма да бъде подновен и от началото на идния сезон тя ще остане без работа.

От частната медия коментира тези твърдения. Пиарите на телевизията заявиха, че това е пълна лъжа. Гала няма да бъде свалена от ефир. И през следващия сезон, който стартира в началото на септември, тя ще продължи да се изявява като тв водеща на предаването „На кафе“.

Стефан Николов, който от началото на настоящия сезон се изявява заедно с Гала, също няма да бъде свален от ефир. Двойката ще продължи да води предаването.

Слухове за пенсионирането на Гала се появяват от години в края на всеки сезон, когато не липсват спекулации покрай професионалното развитие на блондинката.

Напук на слуховете, че блондинката вече е омръзнала на зрителите и предаването й реализира отчайващо нисък рейтинг, тя остава в ефир. Продуцентите са решили Стефан също да продължи да води с нея.

От дълго време те обмисляли варианта мъж да води заедно с блондинката. Но така и не открили подходящ за нея екранен партньор. В крайна сметка решили, че е добра идея до откриването на подходящ ко водещ да се насочат към истинския партньор в живота на Гала.

За изявата си в ефир той и половинката му разбрали дни преди началото на настоящия сезон.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар