Жана Бергендорф се изповяда (Успя ли да се справи със зависимостта си?)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф проговори за зависимостта си

Жана Бергендорф съвсем скоро ще ни представи на конкурса „Евровизия”. Певицата даде интервю за „Шоу” и разкри какви са отношенията й със Саня Армутлиева, Вида Пиронкова и как се справя с лечението на своята зависимост от наркотиците.

Жана Бергендорф беше обвинена в кражба от Пиронкова. „Искам да кажа нещо много ясно. Това е песен, която беше демо и аз я изпълних като такова. Не искам да разкривам други подробности от кухнята на нашите взаимоотношения с нея, само искам да кажа, беше некоректно тази песен изобщо да излиза без мое съгласие. Оттам нататък аз съм независим изпълнител, нямам договорни отношения с Вида Пиронкова и тя няма моралното право да казва в какви проекти мога да участвам и в какви не. Аз съм си изпълнила задачите коректно”, коментира певицата скандала.

Жана споделя още, че много уважава Саня Армутлиева. „Искам да кажа, че съм благодарна за всичко, защото в крайна сметка съм яла бял хляб от тези хора”, казва изпълнителката.

Борба

Жана продължава и своята борба с наркотичната зависимост, която има. Тя говори открито за този свой проблем и даде съвети към всички млади хора. „Искам да кажа на всички млади хора, които четат това – никога не се захващайте с тези гадости! Има случай в живота, когато човек изпитва нужда да потърси убежище и да се скрие от проблемите, но това е възможно най-грешният път”, споделя Жана. „Наркотиците не решават проблеми, а само добавят още и още”, допълва певицата.

„Измъкването от този капан е много трудно и почти невъзможно без подкрепа. Аз имах късмет да ми гласуват доверие в един много тежък момент за мен. В момента имам цел и посока и съм оставила това настрана в живота си, колкото и да е трудно”, изповядва се Жана. Певицата споделя още, че се дразни от лепнатия й етикет – „наркоманка”. Според нея в нормалните общества на такива хора се помага и те не се сочат с пръст.

Жана Бергендорф продължава борбата с наркотичната зависимост

Жана Бергендорф продължава борбата с наркотичната зависимост

„Срамувам се, че бях стигнала до там, но не се срамувам, че потърсих помощ за проблема си и така открих хора, които да повярват в мен и да ми подадат ръка в много тежък момент”, допълва още изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар