Рафаел на Корнелия Нинова истински плейбой (Вижте какъв е купонджия)

Гласувайте за статията

Синът на Корнелия Нинова голям плейбой, Рафаел движи в една компания с наследника на Цецка Цачева

Корнелия Нинова крие всякакви подробности от личния живот на сина си. Въпреки, че пред хората иска да го изкара скромен и тих младеж лъсна наяве, че Рафаел е любител на купоните и особено на нежния пол.

Вестник „Ретро” изнамери снимки на сина на лидерката на БСП, от които се вижда, че той се движи в шумни компании и забавленията са му по сърце.

Колаж: Ретро

Любопитно е, че банкерът се е сдушил  с друг един наследник на политик от елита . А именно с момчето на правосъдния министър Цецка Цачева. Макар, че в политиката двете майки са опонентки децата им обичат да се забавляват заедно на среднощни купони.

Снимки: Фейсбук

Нинова до сега твърдеше, че Рафаел никога не  е представял някое гадже. От фотосите се вижда, че никак не му липсва женско внимание. Просто не иска да я занимава с личния си живот.

Наследникът на Корнелия се уреди в Щатите с много сладка и доходна работа. Той е на служба в една от най-големите инвестиционни банки „Голдман Сакс”. Говори се, че бил финансов анализатор и получавал на час по 86 долара. Надникът му в български пари възлизал на  1300 лв.

За един месец прибирал 30 хилядарки. Само за миналата година е изкарал 400 хиляди лева.

25-годишният богаташ можел да си позволи да живее нашироко и то в центъра на Ню Йорк. Рафаел имал амбиции да стигне далеч в йерархията на банката. Като за начало се прицелил в шефското място.

Образованието си младежът получил в Софийската математическа гимназия. После като изключително талантлив математик взе диплома за висше образование от престижния университет „Бъркли” със специалност финансов инженер, предават от retro.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар