Меган Маркъл крие, че е бременна (Първи снимки с издайническо коремче)

Меган Маркъл за първи път издаде, че може би е бременна
0

Меган Маркъл бременна с първото бебе, крие го под рокля

Още едно кралско бебе ще проплаче до края на годината Бъкингам. Меган Маркъл е бременна с първото си дете, макар двамата с Хари упорито да се опитват да скрият това. Новата принцеса даде знак, че може би ще има бебе и то не много далеч във времето, появявайки се в широка рокля, която обаче не успя съвсем да скрие издайническото й коремче.

Медиите от доста време коментират, че може би новата принцеса е бременна. Досега това бе само предположение, но явно е на път да се окаже повече от случайно твърдение.

Причината за слуховете е фактът, че годеницата на принц Хари избра да носи доста широка рокля с висока талия на последната си визита. Меган изглеждаше сияеща, но тоалетът умело скриваше ханша и талията й. Досега Меган обичайно предпочиташе вталени рокли или панталони, които да подчертават стройната й фигура. Резкият завой към толкова нетипична за нея дреха, провокира слуховете, че тя може би е бременна.

Подобен избор прави Кейт Мидълтън по време на всяка от бременностите си. През останалото време принцесата предпочита по-вталени тоалети или костюми от две части. Но забременее ли роклите с волани се превръщат в ключов елемент от гардероба й. А това стана видимо по време и на трите й бременности.

Меган Маркъл за първи път издаде, че може би е бременна
Меган Маркъл за първи път издаде, че може би е бременна сн. You Tube

Що се отнася до Меган и Хари, принцът се държеше доста защитнически към годеницата си. През цялото време, на визитата в Сидни той не я изпускаше от поглед. По всяка вероятност новината за бебето ще бъде съобщена след сватбата на двойката. Двамата още преди седмици заявиха, че в плановете им влиза раждането на дете възможно най-скоро. Очевидно най-новия член на фамилията е на път и вероятно ще се роди в края на годината, а залозите на букмейкърите вече започнаха.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.