Данчето Христова на нож с цял блок (Комшии я преследват за неплатени сметки)

Гласувайте за статията

Данчето Христова не плаща редовно сметките си, комшии я преследват да се издължи

Данчето Христова имала навик редовно да бави сметките, оплакват се нейните съседи. Тя забравяла да погасява суми, които живеещите плащат за ток, чистачка, асансьор и други нужди. Налагало се комшиите да вадят пари от собствения си джоб заради нея.

Снимка:Ретро

Въпреки, че хоората от блока били наясно със звездния статут на 74 годишната певица смятали, че именно заради това трябва да е точна и да плаща на време.

Става ясно, че тези дребни суми са последната грижа на естрадната прима. Тя обаче била собственик не на един, а на два апартамента. В едната кооперация, където постоянно живее можела да бъде веднага открита и да се издължи.

Но във въпросната гарсониера, която се намира в софийския квартал „Света Троица”  Йорданка не стъпвала. Редовно натрупвала по 300 лева задължения. А съседите й се надявали някой ден да мине и да си погаси дължимото.

Второто й жилище било наследство от родителите й. Които имали къща в района, която била отчуждена. Но Данчето вече била звезда и нямала намерение да живее в панелка и то маломерна.

Преди години там живеели наематели. Които си плащали редовно. Но певицата ги изгонила заради кака си Лили. Тя се нанесла в гарсониерата. Но после духнала за Щатите. Където се намира и днес.  От тогава тя не била стъпвала в блока. Свидетели разправят, че пощенската й кутия била препълнена с всякакви фактури.

Данчето Христова била поверила финансите си на свой братовчед. И не се грижела сама за битовите си разходи. Никак я нямало в сметките, предават от retro.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар