Юлия Скрипал водила таен разговор веднага след комата (Подробности)

Гласувайте за статията

Юлия Скрипал ужасно притеснена

Юлия Скрипал водила таен разговор веднага след като излезнала от кома. Юлия и баща й Сергей Скрипал бяха отровени с нервно-паралитичното вещество „Новичок”. Както вече знаем, те са били открити в парк в английския град Солсбъри. Юлия Скрипал е била в кома, а баща й Сергей Скрипал е бил буден, но дезориентиран.

Юлия Скрипал отчаяно иска да се прибере в Русия. Това стана ясно от интервюто, което братовчедка й Виктория даде за британския вестник „Телеграф”. „Тя тук има куче, има си живот, работа и любим човек”, каза Виктория Скрипал пред журналистите. „В тази ситуация, обърнете внимание, че каквото и да става, никой не може да я защити. Нито една страна не може да гарантира нейната безопасност”, добавила тя.

Вестник „The Sunday Times” пък писа, че на Юлия и Сергей Скрипал ще бъдат предложени нови самоличности и нов живот в Америка, за да бъдат предпазени от нови опити за убийство. Юлия обаче иска да се прибере в Русия.

Според сайта mir-press.com близки до Юлия твърдят, че тя е провела няколко тайни разговора. Веднага след като излезнала от кома тя звъняла в Център за обучение на кучета в Подолск. Там се намира нейният домашен любимец. Юлия звъннала, за да попита как е той.

Кучето на Юлия, което се казва Нуар и е мелез, се намира в този Център за обучение на кучета откакто тя заминала да види баща си през март. След като тя и баща й бяха отровени, неизвестен човек платил за неговия престой там.

Юлия Скрипал водила таен разговор веднага след комата

Юлия Скрипал водила таен разговор веднага след комата сн. Интернет

Юлия звъняла няколко пъти в центъра, за да попита как е домашният й любимец и дори помолила да не го дават на никого докато се върне и го прибере. Директорът на Центъра за обучение на кучета потвърдил, че дъщерята на Скрипал е звъняла и е разговаряла със служители от центъра, но не и с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар