Джена на седмото небе! (Какво се случва с певицата?)

Гласувайте за статията

Джена сияе от щастие

Джена сияе от щастие. Откакто сключи брак с Атанас Стоев усмивката не слиза от лицето на певицата, а в живота й се случват само хубави неща. Поп фолк изпълнителката и Наско имат син, който наскоро навърши една годинка, а те му организираха уникален рожден ден.

Сега Джена се похвали в социалната мрежа, че малкият вече ходи. Поп фолк изпълнителката публикува снимка с красива торта, на която пише: „Аз вече ходя!”. На прощъпулника на малкия Наки са присъствали само най-близките приятели на младото семейство.

Джена е изключително щастлива. „Нашето малко момченце вече проходи. Крачи смело мили Наки и нека всяка твоя крачка, ход и действие бъдат с любов! Обичаме те! Мама и Тате!”, написа певицата с социалната мрежа.

Вестник „Монитор” пише, че следващата рожба на певицата може да е момиче. Първата дума на Наки е била „тате”, а според поверието това означава,че следващото дете в семейството ще е момиче. Това обаче засега са само предположения. Поп фолк изпълнителката не е съобщила да е бременна.

Джена не веднъж е казвала, че синът й е променил живота й изцяло. Тя не пропуска да отбележи всеки негов празник подобаващо и да покаже снимки от празника в социалните мрежи. За прохождането на Наки певицата получи много пожелания.

Джена сияе от щастие

Джена направи прощъпулник на сина си Наки

„Да ти е жив и здрав, мъника, миличка моя! Много, много, много ви обичам!!!!!!”, „Да крачи смело и уверено напред”, „Поздравления за прохождането! Да бъде здрав, да  стъпва смело и крачките му да го водят в правилната посока и късмет в израстването! Мама, тате, баби и дядовци да обгрижват, обичат и подкрепят Малкия Човек!”, „Честито Джени, да ви е жив и здрав малкия юнак и безкрайно много да ви радва”, пишат последователите на поп фолк певицата.

Джена ораганизизира прощъпулник на малкия Наки

Джена пожела на Наки да крачи смело напред с красива торта

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар