Кристина Димитрова на романтична почивка с гадже в Гърция (Вижте как я щракнаха папараците)

Гласувайте за статията

Кристина Димитрова и Васил пак са се събрали, папараците ги спипаха в съседна Гърция

Кристина Димитрова и приятелят й Васил отново са затоплили отношенията си. Певицата, която от дълги години ходи с 12 години по-младия мъж бе забелязана в компанията му на остров Халкидики.

Влюбените не се уплашили от нестабилното време и хукнали на плаж. Макар температурите да не били много подходящи за слънчеви бани гаджетата  свалили дрехите си. Най-нетърпелива да захвърли дрехите и да облече бански била естрадната певица. Която въпреки, че е на години може да се похвали с доста запазена фигура.

С Васко обаче били комай единствените, които проявили смелост да нападнат шезлонгите на плажа. Други ентусиасти не се появили.

Синият вятър набързо ги изгонил и те се скрили в едно ресторантче на самия плаж. Въпреки, че никой ги не познавал местните веднага решили, че са българи. Издало ги количеството храна, която им сервирали на масата,предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

С Васил Кристина живее повече от двадесетилетие заедно. Макар да нямат брак и да не са създали общо поколение певицата винаги е твърдяла, че интимния й приятел е най-подходящия мъж за нея и е идеалната й половинка.

Преди време изпълнителката призна, че гаджето й много я глези. Хвалеше се как й носи закуската в леглото. Сервирал й купичка с ягоди, сандвич с кашкавал и силно кафе комбинирано с мляко, фукала се естрадната прима пред приятелки.

Тя е категорична, че Васко никога не я е ревнувал, не й правел сцени и й имал пълно доверие.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар