Горещо: Любен Дилов – син видял Муки гола и се влюбил до уши!

Горещо: Любен Дилов – син видял Муки гола и се влюбил до уши!
5 (100%) 1 vote

Любен Дилов – син видял Муки гола и хлътнал до уши!

Любен Дилов – син пази горещ спомен за дъщерята на Стоянка Мутафова – Муки. Сценаристът може да се похвали с нещо, което малцина мъже са имали. И то е, че е виждал Мария Грубешлиева – Муки без дрехи.

Любен Дилов - син

Любен Дилов – син шпионирал голата Муки

Случката станала пред 35 години, когато Любен Дилов – син бил още тийнейджър. Дъщерята на примата на театъра е с 13 години по-голяма от него. Но двамата живеели на една улица и се познавали от тогава.

С днешна дата Любен Дилов – син още живее в къщата на родителите си, а Муки с майка си. По онова време щерката на голямата комедийна актриса обичала да се съблича за лека нощ, без да пуска пердетата.

Синът на фантаста, заедно с още свои приятели дебнели в храстите, за да я зърнат без дрехи. Това оставил незабравим спомен у писателя, който твърди, че гледката си заслужавала.

И с днешна дата Муки и сценаристът живеят на една улица и са съседи.

„Да, познаваме се и аз съм много впечатлена от Любо. Изключително талантлив и готин човек е”, споделяа Муки за приятеля си.

С днешна дата Любен Дилов – син е разведен и има три деца, радва се и на внуче. А Муки има един провален брак с грък и продължава да отказва да се омъжва. Около рожденият й ден приятел на брат й, който живее в Америка, я поканил да му гостува.

„Божил, приятел на моя брат, който живее в Ню Йорк, хареса мои снимки и реши да ме покани да му гостувам. Но, честно казано, в момента съм заета с презентирането на книгата за майка ми и не ми се мисли за мъже”, казва Муки.

Муки отказа преди това и друго предложение за брак. Преди години неин приятел от детството й Георги я кани да заживеят под един покрив. Но дъщерята на Стоянка Мутафова му казала твърдо „не”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар