Скандал: Симона Загорова иска да смуче тлъстинки с липосукция, Глория не дава! (още подробности)

Скандал: Симона Загорова иска да смуче тлъстинки с липосукция, Глория не дава! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Симона Загорова си е наумила да си прави липосукция!

Щерката на Глория – Симона Загорова е в шок, че не може да постигне перфектни форми. За разлика от майка си, която въпреки годините се радва на мерки на манекен, младата певица има проблеми с килограмите.

Симона Загорова

Симона Загорова иска да отслабва с липосукция, Глория е твърдо против

Явно Симона Загорова е предразположена към по-лесно и бързо напълняване и битката й с килцата датира от години. По едно време тя беше започнала строга диета и успя да отслабне значително.

Тъкмо всички я похвалиха обаче, дойдоха празниците и девойката попрекали с агнешкото, яйцата и козунаците. От снимките и участията й личи, че тя отново е оформила бузки и по-мощни крачета.

В един момент на Загорова й писнало да бъде винаги гладна и пълничка, затова си наумила да прибегне до модерната от години липосукция. Казала за намеренията си на Глория, но примата на поп фолка категорично забранила.

Гло била убедена, че на възрастта на Симона подобни интервенции са изключително вредни и рискови. Тя с ужас обяснявала на щерка си колко случаи има, в които жените търпят огромни вреди. А някои дори оставали на операционната маса.

„Забрани й твърдо, не й дава дори да спомене за това. И е напълно права. А Симона изглежда чудесно, макар да не е с мерките на манекенка. Няма всички момичета у нас да изглеждат като анорексички. Друго си е да си имаш форми и да си секси“, коментират близки до Симона Загорова източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар