Бомба: Георги Любенов сменя Гала в „На кафе“! (ето коя ще бъде екранната му партньорка)

Гласувайте за статията

Георги Любенов ще седне на мястото на Гала, която излиза в пенсия!

Гала излиза в пенсия. От есента блондинката вече няма да води „На кафе“. Което, разбира се, не е станало по нейно желание. Гала е прекарала 15 години на екрана на Нова телевизия и ако питат нея, сигурно ще прекара и още толкова.

Гала

Гала излиза в пенсия, на нейното място идва Георги Любенов от БНТ

Оказа се обаче, че никой вече не я пита. Ръковоството на медията се ужасило от спадналия рейтинг на предаването, особено след като в него влезе и Стефан Николов. Зрителите откровено не го понасят и съвсем спрели да гледат „На кафе“.

Договорът на Гала изтича в края на годината и няма да бъде подновен, разкриха източници от кухнята на медията. Сензацията е, че на нейно място ще седне мъж и то Георги Любенов от БНТ.

Работата му била ценена високо от Вяра Анкова, която вече го привикала на разговор. Любенов се съгласил моментално, тъй като заплатата му ще бъде в пъти по-висока от тази в телевизията майка.

За негова екранна партньорка се спрягат имената на Ева Кикерязова и Боряна Граматикова. Но тепърва ще стане ясно коя от двете ще успее да победи в надпреварата за тлъстите пачки и медийна слава.

А какво ще стане с Гала и дали ще й намерят нова работа в Нова телевизия, предстои да разберем тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар