Смях: Николета Лозанова става дизайнерка! (пуска своя линия бански – виж тук)

Смях: Николета Лозанова става дизайнерка! (пуска своя линия бански – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Николета Лозанова се опитва да заблуди потребителите, че сама ще създава моделите!

Плеймейтката Николета Лозанова, която напусна безславно телевизионния бранш у нас, сега се е насочила към модния. НиЛоТо щяла да пуска своя модна линия дрехи като ще започне първо от банските.

Николета

Николета Лозанова разсмя мрежата, че сама ще си измисля моделите

В това, разбира се, няма нищо странно, нито е кой знае каква новина. Даже можем да кажем, че Николета доста закъсня. След като свои модни линии пуснаха Есил Дюран, Галена, Златка Райкова, че дори и Калина Кузманова от „София Ден и Нощ“.

Интересното и доста смешно – потребители в мрежата не сдържаха кикота си, е рекламата, че Николета Лозанова сама щяла да измисля моделите си. Ето както обяви плеймейтката в профила си.

„Отдавна не съм ви скандализирала, шокирала и разгорещявала! Сега ще го направя с гръм и трясък, както само аз го мога…. Обожавам да виждам потенциални конкурентки, секси и забележителни.

С тази мотивация създадох и първата си колекция бански костюми, авторска, заредена с много страст. Това лято ще бъде по-вълнуващо от всяко, а дрескодът е само и единствено един – @nl.for.you ! Are you ready?!“, написа Николета Лозанова в мрежата.

„Абе, тази кого се опитва да лъже, бе?! Първо се правеше неуспешно на водеща, сега пък ще се излага като дизайнер. Ясно е, че зад дрешките й ще стои опитен човек, а тя ще обира лаврите. Но малко е изостанала – вече под път и над път всяка втора си прави линийка“, коментират потребители в интернет.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар