Иво Танев скочи в защита на пушачите: Всеки трябва да има право на избор! (ще отпадне ли забраната за тютюнопушене)

Иво Танев скочи в защита на пушачите: Всеки трябва да има право на избор! (ще отпадне ли забраната за тютюнопушене)
5 (100%) 1 vote

Иво Танев не е пушач, но застава твърдо зад отмяната на забраната за пушене в заведенията!

Шоуменът Иво Танев изненада последователите си в социалната мрежа с неочакван пост. В него той застава твърдо зад отмяната на забраната за пушене на затрито. И е категоричен, че всеки трябва да има правото на свобода и личен избор.

Иво Танев

Шоуменът Иво Танев защити пушачите и правото им на свобода и избор

„Пак се започва с това, да се пуши ли в заведения или не?! Истината е в това, че на обществени места трябва да има възможност за избор, всеки сам да може да реши, а не да се налага насила нечие решение.

Аз съм непушач! Да, не ми е приятно да стоя на задимено, но уважавам потребността на пушачите. Нека всеки да може да избере, според потребностите, като не пречи на останалите.

Ако помещенията са обособени адекватно, нищо не пречи да има смесени. Трябва да има избор. Така мисля аз, но не ангажирам никого. Но знам и, че са малко търговците с „топки“, които да рискуват“, написа в профила си Иво Танев.

Припомняме, че забраната за пушене на обществени места доста пъти вече беше внасяна за преразглеждане, но така и не отпадна. Най-върлият й противник доскоро беше Андрей Слабаков, както и съпругата на Маги Халваджиян – Кремена Халваджиян.

Дали в крайна сметка пушачите ще бъдат зарадвани с ново решение от Народното събрание, предстои да видим тепърва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар