Румен Луканов отива към фалит

Гласувайте за статията

Румен Луканов в един от магазините си

Тв водещият Румен Луканов затвори магазина си за вино

Солидни проблеми с алкохола има известният тв водещ Румен Луканов – разкрива в. „България днес“. В случая не става дума толкова за страстта на мистър „Сделка или не“ към чашката, а за бизнеса му с продажба на вино – отбелязва изданието.

Притиснат от липса на клиенти и солидни задължения, Румен Луканов преди дни бе принуден лично да хлопне кепенците на магазина си за гроздови еликсири на столичния бул. „Патриарх Евтимий“. Миналата седмица водещият бе засечен от папараците на изданието лично да хлопва кепенците на магазина си.

„Затворих го заради липса на клиенти. С тези ремонти заради метрото хората отвикнаха да минават по булеварда и няма смисъл да правя разходи. Още повече че другите ми два магазина са наблизо и всеки желаещ може да мине оттам“ – коментира пред вестника Румен Луканов. Според него бизнесът в другите два магазина върви безпроблемно.

Отчетите на фирмата, стопанисваща обектите, показват обаче друга картина. Според последния си финансов отчет дружеството е декларирало загуби за над 150 бона. Отделно от това има и задължения за 184 000 лева. Солидно на минус е и виненият бар на Луканов, държан от друга негова фирма.
Публикации във вестници и клюкарски сайтове твърдят, че Румен Луканов почти всеки ден е засичан в магазините лично да дегустира напитките си в компанията на млади дами.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар