Димитър Рачков се забърка в нов скандал

0

Димитър Рачков се забърка в скандал заради жена

Димитър Рачков не може да се оплаче от женско внимание. И въпреки, че според повечето дами външният му вид е посредствен, той е привлекателен заради невероятното си чувство за хумор. Но именно то му изигра лоша шега.

Закачките на комика с Хилда Казасян в ефира на Капките никак не се харесват на приятеля й. И въпреки, че блондинката е обвързана с Пламен от години, той очевидно й няма доверие.

Любимият на арменката побеснял след като видял, че комикът се задява с нея. Пламен едва сдържал гнева си.

Но чашата на търпението му преляла след като видял след една от сцените Рачков да целува любимата му по устата. След тази случка, Пламен се закани, че ще стигне до физическа саморазправа с комика.

Според запознати, телевизионерът се стреснал от заплахата му и поради тази причина преустановил закачките с Хилда.

Запознати разкриват, че той от години харесва арменката. Според слуховете и тя не е безразлична към него. Но едва ли ще зареже Пламен заради едно увлечение, научи Клюки.бг.

Рачков флиртува не само с Хилда. Но и с Русата Златка и това никак не се харесва на бившата му изгора. Мария Игнатова не е на себе си заради изцепката му.

Тя приема много тежко факта, че Рачков демонстрира симпатиите си към Златка, без дори да се замисли, че по този начин я наранява.

Колеги на тв водещата се опитват да я успокоят, че Димитър прави всичко това, за да я дразни. Но тя е убедена, че той е влюбен в Златка, тъй като го познава много добре и знае как би се държал в подобна ситуация.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.