Тежки дни за Румен Луканов

Тежки дни за Румен Луканов
5 (100%) 1 vote

Задават се тежки дни за Румен Луканов

На Румен Луканов определено не му провървя. Бившият телевизионер беше принуден да потърси ново препитание след като през 2015 година предаването му беше свалено от ефир.

Тогава той реши да инвестира част от спестяванията си в бизнес с вина. За кратко Луканов отвори 3 обекта в столицата, в които предлага подбрани вина от цял свят. Той заложи на качествени напитки с надеждата, че клиентите ще оценят това и ще направи истински бум на пазара.

Но освен с лични спестявания, той реализира проекта си и външно финансиране. Очевидно бизнесът му не върви много добре, след като само за 3 години Румен Луканов е натрупал дългове за около 200 000 лв.

Бившият тв водещ реши да затвори един от обектите си, намиращ се на столичния булевард „Патриарх Евтимий“. Преди няколко дни той е бил засечен от папараци да паркира лъскавия си джип пред обекта и да изнася от там инвентар.

Румен Луканов оправда затварянето на магазина със строително-ремонтните дейности, свързани с метрото. Той заяви, че заради това по улицата вече почти никой не минава. А и останалите му два обекта се намират в близост и всеки, който желае да си купи вино, може да го направи от там.

Но според запознати, причината за затварянето на обекта е друга. Те коментират, че Румен Луканов е бил принуден да затвори заради натрупаните дългове в размер на 190 000 лв. Освен това дружеството му е реализирало загуба в размер на 143 00 лв.

Според слуховете, бившият тв водещ е пред развод. Откакто той откри вино бара постоянно се носят слухове, че се среща в него със засукани мадами, с които кръшка на жена си, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар