Гери Дончева втрещи с къси крака и наляти баджаци (Вижте я става ли за манекен)

Гласувайте за статията

Гери Дончева лъсна като модел на ревю с най-къси крака, сочни бедра и огромен бюст

Гери Дончева се появи на ревюто на Биляна Йотовска. Моделката, която е лице на новата спортна линия на фитнес шампионката дефилира заедно с другите манекенки. Но на публиката веднага  й направи впечатление, че Дончева е с най-пищни форми. И с най-късите крака сред красавиците.

И докато мъжката аудитория на дефилето плакна очи в сочните форми на хубавицата критиците бяха категорични, че  с такива крака изобщо не е за модния подиум. По котешката пътечка трябва да минават само красавици с безкрайно дълги крака. Каквито Гери не притежава.

Критиката предизвика бурни коментари в социалната мрежа. Злобните фенове направиха Гери за резил. Те й се присмяха за ниския ръст. Като написаха, че момиче, което е 1, 60 не трябва да дефилира на модния подиум. То всеки може да се качи на 15 сантиметрови токове и да изглежда добре. А с тези кецове е набита и трътлеста.

Други са още по-крайни в изказванията си. Те смятат, че е твърде стара и дебела за такива изяви и има увиснал бюст и целулит, предават от електронното издание, лидер в светските новини hotarena.net.

Отдавна специалистите искат да наложат по-апетитните и по-пищни манекени за сметка на онези с анорексични форми. Но ако съдим по реакцията на публиката едва ли скоро ще им се получи. Все още на почит са моделите с дълги крайници и прекалено слаби тела.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар