Нещо страшно се случва със Стефан Данаилов

Нещо страшно се случва със Стефан Данаилов
2 (40%) 3 votes

Заради сериозният проблем е измислено специално разрешение

Нещо страшно се случва с големия български актьор Стефан Данаилов.

От близкото му обкръжение издават, че Стефан Данаилов губи зрението си с всеки изминал ден. Те дори посочват, че без помощта на оптика, вестникарският шрифт отдавна е непосилно предизвикателство за него.

Тези му проблеми вече са започнали да пречат все по-сериозно и на работата му в НАТФИЗ. Стефан Данаилов е започнал да недовижда до такава степен, че трудно разпознава студентите си.

Стефан Данаилов

Заради сериозният проблем е измислено специално разрешение

Именно заради сериозните му проблеми със зрението, е измислен специален начин, по който да разпознава студентите си. Направени са им специални фланелки, на предницата на които пише „Мастер“, а отзад е името им. Именно така преподавателят по актьорско майсторство успява да различи възпитаниците си.

При все, че проблемът е доста сериозен, в типичния си стил Стефан Данаилов дори намира сили да се шегува с него.
Той заявява: „Хубавото на лошото зрение е, че сега жените, с които разговарям, нямат бръчки“.

Тази дяволита самоирония Стефан Данаилов направи само преди няколко дни пред публиката си в Стара Загора, където представи автобиографичната си книга.
На феновете си там той разказа и част от житейските си истории. Той дори разкри, че на два пъти са го спрели да емигрира, а пречката е дошла от „високите етажи на властта“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар