Яна Маринова се срина

Гласувайте за статията

Актрисата разкри най-голямата болка в живота си

Актрисата Яна Маринова се срина изцяло.

Тези дни тя проговори за изключително тежката драма, която е белязала живота й.

Яна Маринова сподели, че преди време майка й напуснала този свят от тежка мъка. Това била причината, която я тласнала към алкохол и хапчета. Смъртоносната комбинация я довършила.

Актрисата си спомня, че е била едва шестгодишна, когато баща й ги изоставил. Майка й така и не успяла да преживее раздялата им. Тя уточнява, че родителят й, бил син на дипломат. На пръв поглед всичко между родителите й вървяло по мед и масло, докато един ден той просто не ги напуснал.

Яна Маринова

Актрисата разкри най-голямата болка в живота си

Майката на Яна Маринова обичала прекалено силно съпруга си и така и не успяла да преживее мъката от раздялата. Тя намерила утеха в чашката още по време на развода им. Не можела да спи и поради тази причина се утешавала с алкохола.

На по-късен етап медиците й изписали успокоителни, които тя започнала да смесва с алкохола. Наложило се да се намеси и бабата на Яна Маринова, за да извадят майка й от депресията. В продължение на три десетилетия възрастната жена се борила заедно с внучка си, за да спаси живота на дъщеря си.

За съжаление обаче двете губят нелеката битка. По време на снимките на сериала „Фамилията“, част от който бе и Яна Маринова, майка й напуска този свят. Тя издъхва от рак на белите дробове.

Въпреки това актрисата не обвинява майка си за нищо и посочва, че именно тя е била човекът, която я е научил, че понятието „не мога“, не съществува. И до днес тя следва принципа, че когато човек иска нещо, го постига, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар