Годеж в семейството на Румен Радев

Гласувайте за статията

Иван няма предишни бракове, нито пък деца

След като президентът Румен Радев заряза семейството си и обвърза живота си с Десислава Радева, се оказва, че и Гинка Кесякова вече го е прежалила.

Първата съпруга на Румен Радев е превъзмогнала окончателно раздялата си с него, благодарение на новия човек до себе си.

Тайнственият й колега, с когото папараците често я засичаха да споделя свободното си време, се оказа много по-романтичен от Румен Радев.
Инженерът Иван сам се похвали в социалната мрежа като публикува снимка, на която позира щастливо с цял кашон рози под ръка.

Новата изгора на Гинка Кесякова – Иван с цял кашон рози

Предполага се, че тези рози са били подарък за някоя дама и то не за коя да е, а за бившата съпруга на Румен Радев – Гинка Кесякова.
При все, че в последно време Иван и Гинка избягват да се показват публично заедно, техни колеги издават, че неотдавна са били заедно на ски.

От близкото обкръжение на бившата изгора на Румен Радев издават, че планинарството е сред любимите й хобита. Изненадващо за всички, тя е направила този рядък завой, след като до неотдавна е предпочитала морските воаяжи до лазурните брегове на съседна Гърция.

Често пъти Кесякова пускаше доста изкусителни снимки оттам, с които слагаше в малкия си заден джоб съперницата си Десислава Радева.
Запознати издават, че по всяка вероятност не след дълго двамата с Иван ще се сгодят. Той е с десет години по-млад от Румен Радев, няма предишни бракове, нито пък деца, пише retro.bg.

Румен Радев

Иван и Гинка Кесякова заедно

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар