Лоша новина за Даниел Делчев от „Биг Брадър“

Гласувайте за статията

Все още не е ясна причината, поради която са се озовали там

Вероятно си спомняте за Даниел Делчев – един от участниците в риалити формата „Биг Брадър“.

Тези дни се появи изключително важна новина за него, която не е никак добра.

След като преди време той бе обявен за изчезнал, след като е отпътувал за Дубай, вече е ясно къде се губят следите на Даниел Делчев.
Припомняме, че негови приятели вдигнаха шум около изчезването му. Издирването на Даниел Делчев бе затруднено от факта, че родителите му вече не са измежду живите.

Даниел Делчев

Все още не е ясна причината, поради която са се озовали там

Вчера обаче стана ясна съдбата на Даниел Делчев и двамата души, от които е бил придружен при заминаването му за Дубай – Вилияна Янкова и Юри Байрактаров.
Журналистката Патриция Кирилова съобщи в предаването „На кафе“ по Нова тв, че тримата са живи.

Това е добрата новина, но за съжаление има и лоша. Оказва се, че Даниел Делчев и двамата му спътници, са в затвор в Абу Даби. Те са били в следствен арест в продължение на пет месеца. Миналия ден са се свързали с Патриция Кирилова от Външно министерство, за да й поискат повече информация, тъй като не знаели нищо по въпроса.

От думите й стана ясно, че тримата са н много тежко състояние. Отслабнали са изключително много, освен това нямат пари за защитник.
Отначало били настанени в частен затвор, а към днешна дата вече са в държавен. През цялото време са били вързани и с вързани очи, уточнява още Кирилова.

Тя обаче така и не разкри причината, поради която тримата са били арестувани, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар