Виктория Бекъм заряза купоните за ЧРД (Празнува годишнината семейно)

Гласувайте за статията

Виктория Бекъм заряза купоните за ЧРД

Виктория Бекъм заряза купоните за ЧРД. Дизайнерката предпочете да отбележи 44-я си рожден ден със семейството, вместо с приятели и по заведенията.

Дизайнерката пусна пост в инстаграм с четирите си деца, с който благодари за пожеланията. Виктория и съпругът й Дейвид Бекъм напоследък странят от всички купони. А една от причините е и фактът, че тя и Дейвид ще участват в кралската сватба и избягват да привличат внимание върху себе си.

„Да, истина е. Двамата с Дейвид сме поканени за венчавката на принц Хари. Да, ако ми предложат, може и да пея на сватбата“, лаконично коментира Виктория, слуховете, че ще вземе микрофона специално за сватбата.

Любимата дизайнерка на холивудската принцеса Меган Маркъл, отдавна е близък приятел на кралското семейство. Дейвид и Виктория са идоли на младите принцове от деца. Дори последното й изявяване със Спайс Гърлс, бе наблюдавана с огромен интерес от младите принцове и то на живо.

Виктория обаче избра да празнува личния си празник без много шум. Тя посрещна рождения си ден в Ню Йорк, само със съпруга и децата си.
Смята се, че по-късно към партито са се присъединили Гордън Рамзи и съпругата му, които са изключително близки със семейство Бекъм. В момента фамилията се е преместила там, тъй като най-големия син — Бруклин учи в САЩ, а по-малките ходят там на училище. Ромео и Круз учат в местна гимназия, а малката Харпър Бекъм неотдавна тръгна също на училище. При все това семейството посещава Англия при всеки удобен случай.

Виктория Бекъм празнува семейно ЧРД

Виктория Бекъм празнува семейно ЧРД сн. Инстаграм 

Двамата ще присъстват на сватбата на Хари и Меган, заедно с певицата Ели Голдинг. Любимата звезда на Хари е получила покана да пее, заедно с още няколко големи звезди. Мистерия остава дали семейство Обама също ще присъства. Меган и Хари не искали да им политизират сватбата, но бившия президент е сред най-близките приятели на принца.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар