Голяма: Салма Хайек се съгласи да кърми чуждо дете!

Голяма: Салма Хайек се съгласи да кърми чуждо дете!
5 (100%) 1 vote

Салма Хайек се съгласила да кърми чуждо дете!

Салма Хайек е кърмела чуждо дете по време на посещението си в Сиера Леоне. Холивудската актриса с мексикански корени разкри това при раздавеното на наградите Uniceff, след като получи почетно отличие.

Салма Хайек

Салма Хайек е достойна за уважение с постъпката си, браво на нея!

„Това 15-годишно момиче трепереше и плачеше с новородено на ръце. Помоли ме за помощ, нямаше мляко. На терен с доброволческия екип имахме много неща, но кърма – не.

Няколко секунди по-късно си спомних, че все още кърмех дъщеря си, затова нахраних и новороденото“, обясни от сцената в Beverly Wilshire Hotel звездата от „Бодигард на убиеца“.

Миналата година Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино отбелязаха 8 години от сватбата си.Двамата са заедно от 11 години. Салма и Франсоа сключиха брак на 14 февруари 2009 година в Деня на влюбените, три години след началото на връзката.

За радостното събитие те избраха най-романтичния град-Париж.Няколко месеца актрисата и бизнесменът си направиха пищно тържество във Венеция, като събитието бе следено от целия свят.

Звездата е признавала, че отношенията с нейния съпруг не винаги са били гладки. Не един и два пъти ревността й била на път да разруши брака им.

От Uniceff бяха отличени още знаменитости. Това бяха Тед Сяарандос и съпругата му Никол Авант. Той отговаря за медийното съдържание в Netflix.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар