Татяна се наблъска със силикон: Разкри и истината за отношенията си с Джизъса и Адриан Зурков!

Гласувайте за статията

Поп фолк дивата Татяна увеличи деколтето си и разкри пикантни подробности от живота си!

Певицата Татяна легна под ножа, за да си сложи стабилна доза силикон в бюста. Изпълнителката призна, че била суетна и си направила подарък. Тази година тя изпраща абитуриент.

Татяна

Татяна проговори за Джизъса и Адриан Зурков

Много от зрелостничките искат от родителите си да им направят дар за бала – изкуствени цици, а тя осъществила отдавнашната си мечта.

Колкото до това дали има мъж до себе си, фолкаджийката отсече, че има и това е порасналия й син, който е любим представител от срещуположния пол. Изцяло е насочила вниманието си към кариерата, която на този етап е най-важна за нея.

Заснела е клип в Дубай и се смята за късметлийка. Мнозина от нейните колежки мечтаят за това, но тя изпълнила копнежите им.

Защото имала приятел, който работи в един от най-скъпите хотели в обединеното арабско емирство- „Бурж ал Араб”. Там за направени и голяма част от кадрите към новото й видео на песента „Падам си по теб”. Смята това за победа и огромно постижение.

Татяна коментира и една обща снимка с вечния женкар Благой Георгиев. Певицата каза, че няма интимни отношения с футболиста. Просто били в една и съща компания и тя много го харесвала като мъж, но нищо повече.

Тя разкри и дали още един спряган за неин любовник е такъв. И това е Адриан Зурков, познат като Марио от хитовата поредица „София Ден и Нощ”.

„С Адриан се познаваме още преди да започне да се снима в този филм. Той участваше във видеоклипа ми „Да сме квит“. Общо взето ме свързват само с хубави мъже, в което няма нищо лошо“, коментира певицата.

С бившият й мъж се разделили след 20 годишен брак, заради изневяра. Но сега били в „много добри отношения”. Разминали са, защото имали различни приоритети.

„Той искаше второ дете от мен и да спра с кариерата си, а аз съм човек, който постоянно иска да се развива и мечтите ми се простират по-далеч от малкия град.

Той вече има второ дете, сбъдна своята мечта, а аз продължавам да следвам своите и да се грижа за сина ми Атанас“, категорична е тя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар