Крум Савов втрещи всички: Излекувах се от подагра и то само с хомеопатия! (още подробности)

Крум Савов втрещи всички: Излекувах се от подагра и то само с хомеопатия! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Крум Савов хвърли бомбата за лечебната сила на хомеопатията!

Спортният журналист Крум Савов разкри лична тайна, за която никой дасега не предполагаше. Тя е свързана със здравето му и по-точно с факта, че е бил болен от подагра.

Крум Савов

Крум Савов призна за битката си с подаграта и за чудната сила на хомеопатията

Да, Савов все още е значително млад, но това заболяване се среща все по-често и в по-ранна възраст, особено при мъжете. Говори се, че не се лекува, но спортистът обяви сензационно – изцерил се и то с хомеопатия.

„Имах подагра, която се оправи без диети, само с хомеопатия. Казват, че подаграта не се лекува, но на мен ми повлия хомеопатията. Бях много зле. Не можех дори да си свивам краката. Повече от година дори не подозирах какъв ми е проблемът“, разкрива Крум Савов.

Той си спомня, че в началото бил много уплашен и не знаел какво да прави и към кого да се обърне. Болките обаче станали така нетърпими, че бил готов да изпробва всичко, само за да намери спасение.

„Когато спортувах все ме боляха стъпалата, мислех, че е от дюстабана. После ме удари в палеца и ме диагностицираха. За щастие попаднах на хомеопат и за по-малко от месец с това лечение вече нямах болка.

Жена ми е фармацевт и в началото подходи с недоверие към всичко това. Смяташе го за реклама или за бабини деветини. Но вече и тя, и децата ни се лекуват така“, категоричен е Крум Савов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар