Криско: Веднага бих подкрепил партията на Слави Трифонов! (виж какво разкри за дуета им)

Криско: Веднага бих подкрепил партията на Слави Трифонов! (виж какво разкри за дуета им)
5 (100%) 1 vote

Криско застава твърдо зад Слави Трифонов ако влезе в политиката!

Кристиан Талев – Криско даде интервю, в което разкри подробности около дуета си със Слави Трифонов. Както знаем, парчето „Гледай как се прави“ набра огромна популярност. И само за дни събра над 4 милиона гледания в Тубата.

Слави Трифонов

Криско призна, че си е мечтаел за дует със Слави Трифонов

„Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от старо парче. В което се пее „Както те обичам, ще те открадна“.

Само като го чух, си представих как го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага след като свърши демото, той ми каза: „Правим го“. За мен това значеше много, защото Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес“, изрази възхищението си към шоумена Криско.

Пред популярното столично списание той заяви категорично, че ако Дългия наистина направи партия и реши да влиза в политиката, ще го подкрепи. И моментално ще гласува за него.

Колкото до израза джан-джун, употребен доста пъти в песента им, Криско се разсмя. И обясни, че този лаф го знае от Любо Киров, който го използва почти постоянно.

„Изразът го чух за пръв път от Любо и ми хареса. В някои краища означава „няма никой“ – демек, че няма никой като нас и гледай как се прави“, обясни рапърът.

Криско призна, че отдавна вече живее под един покрив с гаджето си Цветелина Петрова, но двамата не мислят за сватба. Били съвременни хора и не вярвали, че любовта и щастливият съвместен живот може да зависят от един подпис.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар