Наследницата на Красимир Каракачанов започна собствен бизнес (Подробности)

Наследницата на Красимир Каракачанов започна собствен бизнес (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Наследницата на Красимир Каракачанов стана бизнесдама

Единствената наследница на Красимир Каракачанов – Деница реши да започне собствен бизнес. Дъщерята на военния министър реши да се захване с това начинание, след като наскоро завърши стажа си в известна компания, занимаваща се с рекламна дейност.

От няколко дни Деница Каракачанова е начело на сватбена агенция. Любопитен факт е, че тя си сътрудничи с доцент д-р Веселка Тончева, която може да се похвали и със стаж в БАН.

Двете дами се събрали, вдъхновени от идеята за възраждане на българските сватбени традиции.

Миналото лято Деница се венча, спазвайки позабравените български традиции. Покрай организацията на сватбата си тя се събра с видната фолклористка.

Месеци след като щерката на Красимир Каракачанов се врече на любимия си Никола във вечна вярност, фотосите от сватбата им все още се радват на невиждан интерес в мрежата.

Идеята да облече народна носия преди да сложи дизайнерската рокля била изцяло на булката. Младоженката искала тя и женихът, както и техните кумове да бъдат в унисон с избраното за венчавката място – семейната къща на фамилия Каракачанови в Боженци.

Деница сама измислила всичко. Въпреки, че за изпълнението му разчитала на специална сватбена агенция. Вдъхновена от собствената си сватба, дъщерята на военния министър решила да превърне идеята си в бизнес и да зарадва други бъдещи младоженци.

Точно като баща си, тя приела да своя кауза да възроди позабравените български традиции. Деница е завършила с пълно отличие право и маркетинг. Но признава, че това, което най-силно я влече, е новото й начинание.

Тя е категорична, че не се плаши от работа и е истински отдадена на бизнеса си, пише „Ретро“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар