Деси Бакърджиева направи разтърсваща изповед през сълзи

Гласувайте за статията

Актрисата твърди, че не се смята за красива

Актрисата Деси Бакърджиева направи изключително разтърсваща изповед през сълзи.

Тя се върна назад във времето и си спомни, че първият път, в който е излязла на сцена, е била едва на 4 годинки. Детската й мечта е била да стане актриса и за нейно огромно щастие, тя се е сбъднала.

Спомня си още, че била с една „сладка рокличка“. Тогава на Деси Бакърджиева показали Тодор Живков и й казали как ще реагира и какво ще се случи след нейното изпълнение. Когато то приключило, държавният глава започнал да пляска.

Деси Бакърджиева

Актрисата твърди, че не се смята за красива

Деси Бакърджиева твърди, че никога няма да забрави това усещане, за което не крие, че много й е харесало.
Пред Мон Дьо актрисата сподели, че популярността й се е отразила изключително зле.
Въпреки това, тя е една от малкото, които не са се главозамаяли от славата.

Деси Бакърджиева сподели, че никога няма да забрави, че е започнала от нищото и е стигнала благодарение на упоритостта и усилената й работа до това, което е сега. Почти не е минал и ден, в който да не се е зачудвала дали да не се откаже.
Не крие, че животът по график й тежи много. Освен това не трябва да се пренебрегва и фактът, че пазарът ни е твърде малък, а конкуренцията – огромна.

Деси Бакърджиева сподели, че в никакъв случай не се смята за красива и допълва, че просто умее да се гримира добре.
Нерядко й се случва да усеща погледите на хората върху себе си, когато върви по улицата. Обикновено я гледат доста изпитателно. Според нея вероятно се питат с какво тя е по-различна.

В този ред на мисли Деси разкрива, че е посещавала уроци по карате през годините. Именно там се е научила да уважава човека срещу себе си, пък било то и най-големият й враг.
Разкрива, че преди време карате уменията са й били нужни на улицата. Била тръгнала за „Люлин“ 3, когато усетила, че някой я дърпа. Проснала и двамата досадници, след което панически побягнала.

Признава, че психическото насилие е много по-страшно от физическото. За съжаление знае това от личен опит, тъй като е била жертва и на двете, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар