Джена не прилича на себе си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Фолк дивата промени външния си вид

Поп фолк певицата Джена не прилича на себе си.

По-наблюдателните й фенове посочват, че Джена се е променила до неузнаваемост. По всичко личи, че с новата си визия, тя е минала в отбора на блондинките.

32-годишната певица е взела решение да се изруси. Промяната във външния й вид бе приета с радост от нейните последователи. Почти всички те заляха профилите й в социалните мрежи с комплименти.

Джена

Фолк дивата промени външния си вид

Те посочиха, че на Джена определено й отиват не само тъмните, а и светлите нюанси на косата.
Според по-големите естети сред почитателите й, това се дължи на факта, че кожата й е бледа, отбелязва на страниците си „Телеграф“.

Предполага се, че изненадващата промяна във външния вид на Джена се дължи на подготовката на нов проект. Върлите й фенове са забелязали, че винаги, когато Джена представя нова песен, залага на различното. Вероятно и този път няма да изневери на себе си.

През последните няколко дни обаче се появи изключително стряскащи информация за Джена. Съседите й твърдят, че не могат да я понасят. Припомняме, че от известно време насам тя и съпругът й Атанас Стоев-младши живеят в затворен комплекс в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Съседите на поп фолк изпълнителката обаче са се видели в чудо. Тя не пропуска възможност да се заяде с тях за всяко едно нещо. Вдига скандал, когато през деня се шуми нещо, дори и да е в позволеното за това време. Ако пък се прави някакъв ремонт, крещи като обезумяла.

По всичко личи, че Джена иска всички да се съобразяват с нейния график. Тъй като тя работи до малките часове на нощта, спи през деня и иска тогава и мушица да не бръмва. Това обаче няма как да се случи, тъй като са изключително малко хората, които спят през светлата част на денонощието. Обикновено по това време всеки върши някаква работа, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар